Карданні передачі від фірми «Бондіолі і Павезі» - Пономаренко, Олександр Іванович; Миропольський, Олександр Михайлович (My University, 2016)
У статті наведена інформація про карданні передачі, які фірма «Бондіолі і Павезі» (Італія) постачає на ринок Європи. The article deals which the transfer rollers whick “Bondioli and Pavesi” company Supplies to the Ukrainian market.
Keywords: карданні передачі; фірма «Бондіолі і Павезі»; Італія; машинобудівні заводи; аграрні підприємства; cardan transmissions; the «Bondioli and Pavezi firm»; Italy; machine-building plants; agrarian enterprises