Цифрова трансформація систем менеджменту у ресторанному бізнесі - Кузьмін, Олег Володимирович; Солдатова, Оксана Володимирівна; Подобій, Олена Валеріївна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Дмитро Олегович (My University, 2025)
Розглянуто процес цифрової трансформації системи менеджменту у ресторанному бізнесі у контексті сучасних тенденцій розвитку індустрії гостинності. Обґрунтовано значення інформаційних технологій для підвищення ефективності управління, якості обслуговування та конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Визначено інноваційні напрями автоматизації управлінських процесів, зокрема застосування електронних систем на прикладі «СУПіК 2» для моніторингу, аналітики та інтегрованих систем управління. Наголошено на необхідності цифрової культури та підготовки персоналу як ключових чинників сталого розвитку галузі.
Keywords: цифрова трансформація (ресторанний бізнес); СУПіК 2; SUPiK 2; digital transformation; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка