Грек, Олена ВікторівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаУкраїнець, Анатолій ІвановичКовбаса, Володимир МиколайовичКрасінська, Ольга Вячеславівна2013-12-232013-12-232002Патент 51464 А UA, МПК A23С 9/13. Спосіб виробництва кисломолочного продукту / Грек О. В., Поліщук Г. Є., Українець А. І., Ковбаса В. М., Красінська О. В. ; заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № 2002042741 ; заявл. 05.04.02 ; опубл. 15.11.02, Бюл. № 11, 2002 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12331Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва кисломолочного продукту. Особливістю є використання зернових екструдатів для підвищення біологічної цінності, ефективного використання молочної сироватки та подовження терміну зберігання. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the sour-milk product. Peculiarity is using of extrudate cereals for increasing biological value, effective use of milk whey and increasing shelf life.uk-UKкисломолочний продуктекструдат зерновихмолочна промисловістьподовження терміну зберіганнямолочна сироваткаsour-milk productextrudate of cerealsdairy industryincreasing shelf lifemilk wheyкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва кисломолочного продукту (Деклараційний патент на винахід № 51464 А)Other