Концептуальні основи створення експериментального будинку типу "Нуль енергії" - Долінський, А. А.; Басок, Борис Іванович; Недбайло, Олександр Миколайович; Бєляєва, Тетяна Геннадіївна; Хібіна, Марина Анатоліївна; Ткаченко, М. В.; Новіцька, Марина Павлівна (My University, 2013)
Представлено концептуальні основи створення експериментального будинку типу «нуль енергії». Представлены концептуальные основы создания экспериментального дома типа «ноль энергии».The conceptual basis for the creation of experimental house such as "zero energy".
Keywords: відновлювана енергія; renewable energy; енергоефективний дім; energy efficient house; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки