Термостабільні властивості начинок - Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна Анатоліївна; Зінченко, Л. В. (My University, 2004)
Дослідження присвячені використанню гідроколоїдів при виробництві фруктових начинок. Researches are devoted to use of hydrocolloids by production of fruktovy stuffings.
Keywords: начинки; stuffings; термостабільність; термограми; гідроколоїди; heat stability; thermograms; hydrocolloids; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції