Сік яблучно-апельсиновий «Тонізуючий» (Патент на винахід № 112381) - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
Сік яблучно-апельсиновий, що містить свіжовичавлений яблучний і апельсиновий сік, водні екстракти м'яти перцевої, шавлії лікарської та лимонної трави. Apple and orange juice containing fresh apple and orange juice, aqueous extracts of peppermint, sage and lemon herbs.
Keywords: сік; juice; рослинна сировина; herbs; збагачення; fortification; біологічно активні речовини; biologically active substances; кафедра готельно-ресторанної справи