Сучасний стан та міжнародний досвід організації сімейного відпочинку у підприємствах готельного господарства - Абрамова, Асьят Георгіївна; Баранська, Алла Василівна (My University, 2019)
Розглянуто перспективні напрямки розвитку готельного господарства в Україні. Для індустрії гостинності в Україні актуальним є створення належних умов для розвитку іноземного та внутрішнього туризму, що будуть відповідати міжнародним вимогам. Визначено, що для готельних підприємств сімейного типу першочерговим завданням є якісна організація сімейного відпочинку та надання розширеного сервісу анімаційних послуг, які б задовольняли потреби всіх членів сім’ї. Were considered promising areas of development of the hotel industry in Ukraine. For the hospitality industry in Ukraine, the creation of optimal conditions for the development of foreign tourism that will meet international requirements is relevant. It was determined that for family-type hotels it is important to have a high-quality organization of animation service, which will satisfy the needs of all family members.
Keywords: індустрія гостинності; готельне підприємство; сімейний відпочинок; анімаційні послуги; hospitality industry; hotel enterprise; family holiday; animation services; кафедра готельно-ресторанної справи