Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату (Деклараційний патент на корисну модель № 113383) - Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Михайло Федорович (My University, 2017)
Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре журавлини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein concentrate, which includes primary processing of prescription components, addition of the cranberry puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
Keywords: молочно-білковий концентрат; молочна сировина; сколотини; журавлина; коагуляція; milk-protein concentrate; dairy raw materials; buttermilk; cranberry; coagulation; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції