Пестициди в боротьбі з різними шкідниками - Бальон, Ярослав Григорович; Сімуров, Олексій Володимирович; Самсон, Оксана Ярославівна; Сімурова, Наталія Вячеславівна; Ісак, Олександр Дем’янович (My University, 2016)
В роботі узагальнено інформацію щодо застосування пестицидів у боротьбі зі шкідниками сільськогосподарських культур, інших галузях народного господарства. Наведено різні типи класифікації, показані як позитивні, так і негативні аспекти використання хімічних засобів у боротьбі зі шкідниками. The paper summarizes information on the use of pesticides in the control of pests of agricultural crops and other sectors of the national economy. Different types of classification are given, both positive and negative aspects of the use of chemical agents in pest control are shown.
Keywords: пестициди; фунгіциди; інсектициди; бактерициди; дефоліанти; репеленти; pesticides; fungicides; insecticides; bactericides; defoliants; repellents; кафедра харчової хімії