Вибір стиля керівництва у фізичному вихованні та спорті - Назарова, Л. В.; Долиніна, Мила Милківна (My University, 2017)
Формування фізичної культури особистості - цілеспрямований, багатогранний, суперечливий і в той же час цілісний процес, обумовлений сукупністю соціальних і психолого-педагогічних умов і факторів, які складають причину і рушійну силу її розвитку і становлення. Formation of physical culture of personality-focused, multifaceted, contradictory and at the same time, a holistic process, due to the combination of social and psycho-pedagogical conditions and factors that make up the cause and motive virtue of its formation and development. One of the theoretical concepts that are used in the formation of physical culture are factors of forming personalit.
Keywords: спорт; стиль; sport; styl; кафедра фізичного виховання