Дослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу - Пасічний, Василь Миколайович; Ощіпок, Ігор Миколайович; Ярошевич, Володимир Ігорович (My University, 2008)
У статті викладені результати досліджень технологічних показників м’ясних фаршів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. The article presents the results of studies of technological parameters of minced meat and ways to stabilize their quality by using raw materials with disabilities PSE.
Keywords: технологія; м’ясні фарші; стабілізатори рН; буферна ємність; technology; minced meat; stabilizers pH; buffer capacity; exudative meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів