Пасічний, Василь МиколайовичОщіпок, Ігор МиколайовичЯрошевич, Володимир Ігорович2013-03-012013-03-012008Пасічний, В. М. Дослідження технологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З.Гжицького. – 2008. – Т. 10. – № 3 (38), Ч. 3. – С. 257-260.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6635У статті викладені результати досліджень технологічних показників м’ясних фаршів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. The article presents the results of studies of technological parameters of minced meat and ways to stabilize their quality by using raw materials with disabilities PSE.otherтехнологіям’ясні фаршістабілізатори рНбуферна ємністьtechnologyminced meatstabilizers pHbuffer capacityexudative meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолуArticle