Мирошник, Юлія АнатоліївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-02-092015-02-092014Патент на винахід № 107164, Україна A23C 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва масляного напівфабрикату «Каротинка» / Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № a201312992 ; заявл. 08.11.2013 ; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19361Спосіб виробництва масляного напівфабрикату, який відрізняється тим, що масло вершкове розм'якшують до температури 20…22 °C, перемішують і одночасно перетирають з плодово-ягідним порошком у кількості 20…25 %, додаючи лецитин у кількості 0,1…0,2 % до одержання розміру часточок суспензії масляного напівфабрикату 20…30 мкм. The method of production of oil semi-finished product is characterized in that butter is soften to the temperature of 20 ... 22 ° C, stirred while fray with fruit powder in the amount of 20 ... 25%. Lecithin is added in the amount of 0.1 ... 0.2 % to obtain the particle size of the suspension of oil semi-finished product of 20 ... 30 microns.uk-UKмасляний напівфабрикатoil semi-finished productспосіб виробництваmethod of productionплодово-ягідний порошокfruit powderкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва масляного напівфабрикату «Каротинка» (Патент на винахід № 107164)Other