Розробка підсистеми технологічного моніторингу системи управління брагоректифікаційною установкою - Говоруха, Оксана Сергіївна (My University, 2014)
Метою роботи є вирішення проблеми підвищення якості і збільшення виходу продукції, економії сировини та енергоресурсів, зниження експлуатаційних витрат у спиртовому виробництві за рахунок розробки і включення до складу системи управління процесу брагоректифікації підсистеми технологічного моніторингу. The aim is to address the problem of improving the quality and increase yields, conserve raw materials and energy, reduce operating costs in the production of alcohol through the development and inclusion of the management process brahorektyfikatsiyi subsystem process monitoring.
Keywords: брагоректифікаційні установки; автоматизоване управління; моніторинг системи управління; brahorektyfikatsiyna installation; automatic Control; monitoring management system