Стан та тенденції розвитку вітчизняного ринку молока та молочних продуктів - Тюха, Ірина Володимирівна; Стеценко, Дмитро Олександрович (My University, 2017)
Досліджено стан та тенденції розвитку вітчизняного ринку молока, проаналізовано обсяги виробництва молочної продукції, а також її географічну та продуктову структуру експорту й імпорту. Виявлено потенційні ринки збуту та окреслено можливі стратегії їх освоєння. Condition and tendency of domestic milk market is researched, production of dairy products, its geographical and product structure of export and import is analyzed. Potential markets and possible strategies for their development are outlined.
Keywords: молоко; молочна галузь; експорт; імпорт; ринки збуту; стратегія; milk; dairy industry; export; import; markets; strategy; кафедра економіки праці та менеджменту