Оптимізація управління технологічними комплексами зернопереробки на основі алгоритмів енергозбереження - Воробієвський, Дмитро Вікторович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2010)
Розглядаються задачі оптимального енергозбережного управління технологічними комплексами на об’єктах зберігання та переробки зернових як передумова максимізації прибутку підприємств. Рассматриваются задачи оптимальногоэнергосберегающего управления технологическими комплексами на объектах хранения и переработки зерновых какпредпосылка максимизации прибыли предприятий. We consider the problem of optimal energy-efficient management of technological systems forstorage and processing of grain as a prerequisite for maximizing profits.
Keywords: технологічний комплекс; оптимізація управління; зернопереробка; енергозбереження; енергозбережне управління; technological Complex; save energy management; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка