Труш, Юлія ЛеонідівнаЗаїнчковський, Анатолій Олександрович2019-03-142019-03-142019Труш, Ю. Л. Практичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузi / Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. Збірник наукових праць. – Київ : 2019. - Вип. 1 (212). – С. 129–133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28870В умовах інтеграції України з світові економічні спільноти питання удосконалення якості продукції на підприємствах харчової промисловості, в тому числі й підприємствах хлібопекарської галузі, розглядається як вирішальна умова зростання конкурентоспроможності продукції на внутрішньому ринках. Конкурентоспроможність хлібобулочної продукції залежить від забезпечення та реалізації ефективності намірів товаровиробників. In the conditions of integration of Ukraine with world economic communities questions of perfection of quality of products on the enterprises of food industry, including enterprises of bakery industry, examined as a decision condition of height of competitiveness of products on internal markets.uk-UKякістьуправління якістюпродукціяпідприємствостадіяжиттєвий циклскладоваefficiencyenterprisequality management systemcontrolcompetitivenessкафедра економіки і праваПрактичні аспекти удосконaлення контролю якостi продукцiї нa пiдприємствaх хлiбопекaрської гaлузiArticle