Віртуальна база практики підготовки кадрів для готелів - Кулішова, Марина Юріївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Готельний бізнес є основною складовою туристичної галузі України. Розвиток внутрішнього та міжнародного туризму значною мірою пов'язаний з рівнем матеріально-технічної бази туристичних підприємств, розгалуженістю та різноманітністю їх мережі, якістю та обсягом послуг, пропонованих готельним господарством. Hospitality is the main component of the tourism industry in Ukraine. Development of domestic and international tourism is largely related to the level of material and technical base of tourism enterprises, branching and variety of network quality and quantity of services offered by the hotel industry.
Keywords: готельний бізнес; gotelny biznes; туристична галузь; tourism industry; віртуальна база; virtual base; кафедра туристичного та готельного бізнесу