Геометричні параметри пекарної камери та їх вплив на вентиляційні витрати теплоти - Пиячко, Ігор; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2018)
В результаті аналізу роботи пічного агрегату визначили вплив висоти посадкового вікна та температури пекарної камери на вентиляційні процеси в пекарній камері, а саме: зі збільшенням висоти посадкового вікна збільшуються вентиляційні втрати, а також при збільшенні температури пекарної камери збільшуються вентиляційні втрати теплоти. Встановлено математичні залежності вентиляційного процесу. The influence of the height of the plant window and the temperature of the baking chamber on the ventilation processes in the cooker chamber is determined, namely: increasing the height of the landing window increases the ventilation losses, as well as increasing the temperature of the baking room, the ventilation losses of heat increase. The mathematical dependences of the ventilation process are established.
Keywords: випікання; піч; теплота; хліб; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; backing; stove; heat; bread