Голодна, Олена В'ячеславівнаОсейко, Микола Іванович2014-11-072014-11-072014Голодна, О. В. Технологічні аспекти гідрування олій для кондитерських жирів і композицій / О. В. Голодна, М. І. Осейко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 320.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18074Складністю технологічного процесу гідрування ОЖС є те, що технологічна система трифазна (олія/жир - каталізатор - водень). Крім того, рідка фаза є полікомпонентною щодо вмісту ацилгліцеринів.Сложностью технологического процесса гидрирования ОЖС является то, что технологическая система трехфазная (масло / жир - катализатор - водород). Кроме того, жидкая фаза является Поликомпонентные по содержанию ацилглицеринив.The complexity of the process of hydrogenation OZHS is that technological three-phase system (oil / fat - catalyst - hydrogen). In addition, the liquid phase is multicomponent Content atsylhlitseryniv.otherкондитерські жириацилгліцерингідрування оліїconfectionery fatsatsylhlitserynhydrogenation of oilsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівТехнологічні аспекти гідрування олій для кондитерських жирів і композиційOther