Технологічні аспекти гідрування олій для кондитерських жирів і композицій - Голодна, Олена В'ячеславівна; Осейко, Микола Іванович (My University, 2014)
Складністю технологічного процесу гідрування ОЖС є те, що технологічна система трифазна (олія/жир-каталізатор-водень). Крім того, рідка фаза є полікомпонентною щодо вмісту ацилгліцеринів.
Keywords: кондитерський жир; гідрування олії; confectionery fat; hydrogenation of oils; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів