Дослідження та розроблення інформаційної системи підтримки організації ефективних перевезень - Устимук, Іван Васильович; Литвинов, Валерій Андроникович; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2022)
У роботі досліджено види завдань маршрутизації транспортних засобів для середніх і малих підприємств України. Проведено аналіз методів і підходів до вирішення даної проблеми. Запропонована комбінація метаевристичних та евристичних алгоритмів для розв’язання задачі маршрутизації транспортного засобу. Розглянуті алгоритми та їх комбінація інтегровані в систему підтримки прийняття рішень логістом ПП «Устимук В.С.»
Keywords: задачі маршрутизації; комбінація евристичних та метаевристичних алгоритмів; мурашиний алгоритм; генетичний алгоритм; routing problems; combination of heuristic and metaheuristic algorithms; ant algorithm; genetic algorithm; іnformation technology; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки