Фурта, Олена ОлександрівнаГрибков, Сергій Віталійович2020-06-172020-06-172019Фурта, О. О. Математичне моделювання оперативного планування виготовлення продукції на ТОВ «Слобожанський бекон» // О. О. Фурта, С. В. Грибков // Сучасні тенденції розвитку інформаційних систем і телекомунікаційних технологій : наукові праці Другої Міжнародної науково-практичної конференції, 19 грудня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 100–104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31505У роботі розроблена математична модель оптимізації оперативно-календарного плану виробництва ковбасних виробів на ТОВ «Слобожанський бекон». Запропонована модель враховує всі особливості виробничого процесу на ТОВ «Слобожанський бекон» і спрямована на мінімізацію витрат на виготовлення та зберігання готової продукції, переробки та використання нестандартної продукції, скорочення загального часу та витрат на виконання замовлень на певний період та збільшення прибутку від виконання замовлень. Пропонується використовувати алгоритми популяціїotherматематична модельоперативно-календарний план виробництваNP-повні багатокритеріальні комбінаторні задачіалгоритм сірих вовківалгоритм мурашиних колонійmathematical modeloperational-production scheduleNP-complete multi-criteria combinatorial tasksgray wolf algorithmant colony algorithmкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиМатематичне моделювання оперативного планування виготовлення продукції на ТОВ «Слобожанський бекон»Thesis