Шевченко, Анна МиколаївнаКохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152009Шевченко, А. М. Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок / А. М. Шевченко, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11380Були проведені дослідження по впливу глюкозно-фруктозних сиропів, з різним вмістом фруктози, на процес помадоутворення. За результатами досліджень встановлені їх раціональні дозування та скореговані технологічні параметри отримання напівфабрикату цукрової помади на основі досліджуваних сиропів.uk-UKпомадні цукеркиглюкозно-фруктозний сироптехнологічний параметртермін зберіганняраціональне дозуванняfondant sweetsglucose-fructose syrupprocess parametershelf liferational dosageкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра біотехнології і мікробіологіїДослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерокThesis