Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок - Шевченко, Анна Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2009)
Були проведені дослідження по впливу глюкозно-фруктозних сиропів, з різним вмістом фруктози, на процес помадоутворення. За результатами досліджень встановлені їх раціональні дозування та скореговані технологічні параметри отримання напівфабрикату цукрової помади на основі досліджуваних сиропів.
Keywords: помадні цукерки; глюкозно-фруктозний сироп; технологічний параметр; термін зберігання; раціональне дозування; fondant sweets; glucose-fructose syrup; process parameter; shelf life; rational dosage; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра біотехнології і мікробіології