Романова, Зоряна МиколаївнаЗубченко, Віктор Сергійович2013-04-102013-04-102007Романова, З. М. Вплив лазерного опромінювання на ферментативні процеси у пивоварінні / З. М. Романова, В. С. Зубченко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 20. - С. 57-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7404Наведені результати дослідження впливу лазерного опромінювання на активність ферментативних процесів при затиранні зернопродуктів у пивоварінні. Визначений оптимальний час впливу лазерного опромінювання на затори (естрактивні розчини зернопродуктів) для підвищення стабільності пивного сусла і покращення його якості. The influence of the constant lazer rays and x-rays on the activity of ferment processes when soluble substances of grain products being converted into the solution while preparing beer has been investigated. Optimum meanings of the given factors and the time of their influence upon the increasing stability and improving the qualitative indices of the beer must have been investigated.otherферментигідролізлазерне опроміненнязатираннясуслоfermentshydrolysislaser raysmustrubbing overкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив лазерного опромінювання на ферментативні процеси у пивоварінніArticle