Смешко, І. А.Юрчак, Віра ГаврилівнаВолощук, Галина ІванівнаШиркунова, Олена Валеріївна2013-03-212013-03-211999Смешко, І. А. Оздоровлюйтесь макаронами / І. А. Смешко, В. Г. Юрчак , Г. І. Волощук, О. В. Ширкунова // Зерно і хліб. – 1999. – № 2. – С. 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7007Охарактеризовано харчову цінність макаронних виробів, збагачених нутрієнтами овочевих та ягідних порошків, а також борошном бобових культур: соєвим, люпиновим, з солоду гороху. It was given the characteristic of food value macaroni products, which were enriched by nutrients of vegetable and berry powders, flour from leguminous plants: soy, lupine, pea malt.otherмакаронні виробиовочеві порошкиборошно бобових культурхарчова цінністьmacaroni productsvegetable powdersflour from leguminous plantsfood valueкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОздоровлюйтесь макаронамиArticle