Контролювання визначання міцності водно-спиртових сумішей - Ловягін, Олександр; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2014)
Національними стандартами України, Росії, ЄС на лікеро-горілчану продукцію регламентований метод визначання міцності у відгоні. У горілки та лікеро-горілчані напої вносять інгредієнти, які призводять до збільшення густини розчину і занижують видиму міцність у порівнянні з істинною. National standards of Ukraine, Russia and the EU on alcoholic beverages is regulated method of determining the strength of Return. In vodka and alcoholic beverages made ​​ingredients that lead to an increase in the density of the solution and understate the apparent strength in comparison to true.
Keywords: лікеро-горілчана продукція; спиртні напої; водно-спиртові суміші; alcoholic beverages; alcohol; water-alcohol mixture; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства