Ловягін, ОлександрОлійник, Світлана Іванівна2014-07-152014-07-152014Ловягін, О. Контролювання визначання міцності водно-спиртових сумішей / О. Ловягін, С. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 331-333.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16141Національними стандартами України, Росії, ЄС на лікеро-горілчану продукцію регламентований метод визначання міцності у відгоні. У горілки та лікеро-горілчані напої вносять інгредієнти, які призводять до збільшення густини розчину і занижують видиму міцність у порівнянні з істинною. National standards of Ukraine, Russia and the EU on alcoholic beverages is regulated method of determining the strength of Return. In vodka and alcoholic beverages made ingredients that lead to an increase in the density of the solution and understate the apparent strength in comparison to true.uk-UKлікеро-горілчана продукціяспиртні напоїводно-спиртові сумішіalcoholic beveragesalcoholwater-alcohol mixtureкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКонтролювання визначання міцності водно-спиртових сумішейOther