Ловягін, ОлександрОлійник, Світлана Іванівна2014-07-152014-07-152014Ловягін, О. Контролювання визначання міцності водно-спиртових сумішей / О. Ловягін, С. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 331-333.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16141Національними стандартами України, Росії, ЄС на лікеро-горілчану продукцію регламентований метод визначання міцності у відгоні. У горілки та лікеро-горілчані напої вносять інгредієнти, які призводять до збільшення густини розчину і занижують видиму міцність у порівнянні з істинною. National standards of Ukraine, Russia and the EU on alcoholic beverages is regulated method of determining the strength of Return. In vodka and alcoholic beverages made ​​ingredients that lead to an increase in the density of the solution and understate the apparent strength in comparison to true.uk-UKлікеро-горілчана продукціяспиртні напоїводно-спиртові сумішіalcoholic beveragesalcoholwater-alcohol mixtureкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваКонтролювання визначання міцності водно-спиртових сумішейOther