Сосиски “Класичні” (Патент на винахід № 99397) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Ребець, Ростислав Борисович (Патент на винахід 99397, 2012)
Розроблено сосиски, що містять яловичину першого сорту, свинину жиловану жирну, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, воду, які відрізняються тим, що додатково містять яблучний пектин високометоксильований, м’ясо куряче, суху молочну сироватку, харчову добавку „Сардельки комбі”.

Developed sausages containing the first sort beef, trimmed fat pork, salt, sugar, nitrite of soda, water, characterized in that it further comprises high methoxyl apple pectin, chicken meat, dry lactoserum, food addition “Sausages combi”.
Keywords: сосиски; пектин яблучний; молочна сироватка; м’ясо куряче; sausages; apple pectin; lactoserum; chicken meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів