Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРебець, Ростислав Борисович2013-01-222013-01-222012https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5493Розроблено сосиски, що містять яловичину першого сорту, свинину жиловану жирну, сіль кухонну, цукор-пісок, нітрит натрію, воду, які відрізняються тим, що додатково містять яблучний пектин високометоксильований, м’ясо куряче, суху молочну сироватку, харчову добавку „Сардельки комбі”.Developed sausages containing the first sort beef, trimmed fat pork, salt, sugar, nitrite of soda, water, characterized in that it further comprises high methoxyl apple pectin, chicken meat, dry lactoserum, food addition “Sausages combi”.otherсосискипектин яблучниймолочна сироваткам’ясо курячеsausagesapple pectinlactoserumchicken meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСосиски “Класичні” (Патент на винахід № 99397)Other