Конфітюр морквяний (Патент на корисну модель № 55203) - Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2010)
Конфітюр морквяний, який включає моркву різану, цукор, лимонну кислоту, пектин, який додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 38,0- 40,0; цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture carrot, sliced carrots which includes sugar, citric acid, pectin, further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 38.0 - 40.0; sugar 45,0-47, 0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.
Keywords: лимона кислота; аскорбінова кислота; конфітюр; морквяний сік; морква; цукор; пектин; lemon acid; ascorbic acid; confiture; carrot juice; carrots; sugar; pecti; кафедра технології консервування