Ковальов, Микола МиколайовичГречко, Ніна Яківна2013-06-062013-06-062000Ковальов, М. М. Вплив технологічних обробок мінералами на фізико-хімічні властивості купажів і шампанського / М. М. Ковальов, Н. Я. Гречко // Харчова промисловість. – 2000. – Вип. 45. – С. 83-86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8182Вивчено вплив технологічних обробок мінералами купажів шампанських виноматеріалів на їх фізико-хімічні властивості і взаємозв’язок фізико-хімічних властивостей шампанського від виду обробки купажів. The impact of blends sparkling wine technological treatments with minerals on their physicochemical properties was studied. Relationship between sparkling wine physicochemical properties and the treatment of blends was studied.otherшампанські виноматеріалиобробкабентонітпалигорськітриб’ячий клейгідрослюдаsparkling wineprocessingbentonitepalyhorskitfish glueilliteкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив технологічних обробок мінералами на фізико-хімічні властивості купажів і шампанськогоArticle