Визначення динамічних і кінематичних параметрів ударної взаємодії при формуванні шару виробів на рухомій площині - Піддубний, Володимир Антонович; Бут, Сергій Анатолійович (My University, 2010)
Розроблено і виконано аналіз математичних моделей процесів формування масивів виробів склотарної продукції з заданим позиціюванням на рухомих площинах. Developed and analysed mathematical models of processes of forming of arrays of wares of стеклотарной products with the set keeping on mobile planes.
Keywords: формування масивів виробів; forming arrays of products; переміщення виробів; moving products; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки