Торговельна марка - інструмент конкурентної боротьби на національному ринку цукру - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2008)
Розглянуто особливості використання брендів як інструментів конкурентної боротьби на ринку

Consider the features of the use of brands as competitive tool
Keywords: бренд; торговая марка; trademarks; національний ринок; national market; кафедра економіки праці та менеджменту