Дослідження впливу оптично активних речовин на технологічні показники у бурякоцукровому виробництві - Майстрова, Ю. Ю.; Хомічак, Любомир Михайлович; Клименко, Лариса Степанівна (My University, 2004)
Представлені результати виробничих досліджень, що підтверджують вплив оптично активних речовин на точність визначення вмісту цукрози в продуктах цукрового виробництва. Presented the results of from occupational studies that confirm the influence of optically active substances on the accuracy of the content of sucrose in sugar products.
Keywords: цукроза; оптично активні речовини; sugar; optically active substance; кафедра технології цукру і підготовки води