Майстрова, Ю. Ю.Хомічак, Любомир МихайловичКлименко, Лариса Степанівна2013-01-242013-01-242004Майстрова, Ю. Ю. Дослідження впливу оптично активних речовин на технологічні показники у бурякоцукровому виробництві / Ю. Ю. Майстрова, Л. М. Хомічак, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - К., 2004. - Ч. 2. – С. 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5547Представлені результати виробничих досліджень, що підтверджують вплив оптично активних речовин на точність визначення вмісту цукрози в продуктах цукрового виробництва. Presented the results of from occupational studies that confirm the influence of optically active substances on the accuracy of the content of sucrose in sugar products.otherцукрове виробництвоsugar productionцукрозаоптично активні речовиниоблікполяризаціяінверсіякристалізаціяутфельвакуум-апаратsugaroptically active substanceaccountingpolarizationinversioncrystallizationmassecuitevacuum machineкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження впливу оптично активних речовин на технологічні показники у бурякоцукровому виробництвіThesis