Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла - Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2021)
В даній роботі постадійно розглянуто заходи, що сприятимуть зменшенню споживання теплової енергії при приготуванні пивного сусла.

In this work, the measures that will contribute to the reduction of thermal energy consumption during the preparation of beer wort are gradually considered.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; пивне сусло; хміль; система енергозбереження; beer wort; hops; energy saving system