Бліщ, Роксолана ОлександрівнаБабич, Ірина Михайлівна2024-05-242024-05-242021Бліщ, Р. Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла / Р. Бліщ, І. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 210https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43262В даній роботі постадійно розглянуто заходи, що сприятимуть зменшенню споживання теплової енергії при приготуванні пивного сусла.In this work, the measures that will contribute to the reduction of thermal energy consumption during the preparation of beer wort are gradually considered.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивне суслохмільсистема енергозбереженняbeer worthopsenergy saving systemЕнергозберігаючі технології приготування пивного суслаThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062