Композиція для виготовлення напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56281) - Пешук, Людмила Василівна; Салов, Климентій Миколайович (My University, 2011)
В основу корисної моделі поставлено задачу створення нової композиції для виготовлення напівфабрикатів шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними отримати продукт з підвищеними органолептичними і дієтичними властивостями, та підвищити термін зберігання в замороженому вигляді. The basis of the utility model on the task of creating a new composition for the manufacture of semi-finished products by changing the composition of components and the relationship between them to obtain a product with improved organoleptic and dietary properties, and increase shelf life in frozen form.
Keywords: рецептура; напівфабрикати; композиція; recipe; semi; composition; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів