Вивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертів - Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна (My University, 2019)
Дослідження шляхів поліпшення структури холодних десертів за рахунок використання пектиновмісної рослинної речовини – фізалісу. Studying ways to improve the structure of cold desserts due to the use of pectin-containing material of phisalis.
Keywords: десерт; структура; поліпшення; dessert; structure; improvement; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції