Воробйова, Анастасія МихайлівнаБерезова, Ганна ОлександрівнаПетришин, Наталія Зеновіївна2019-06-182019-06-182019Воробйова, А. Вивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертів / А. Воробйова, Г. Березова, Н. Петришин // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 28-29 березня 2019 р. - К. : НУХТ, 2019. - С. 74-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29793Дослідження шляхів поліпшення структури холодних десертів за рахунок використання пектиновмісної рослинної речовини – фізалісу. Studying ways to improve the structure of cold desserts due to the use of pectin-containing material of phisalis.uk-UKдесертструктураполіпшенняdessertstructureimprovementкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертівArticle