Остапенко, Єлизавета Володимирівна2021-10-082021-10-082021Остапенко, Є. В. Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів з начинками в м. Знам’янка Кіровоградської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єлизавета Володимирівна Остапенко ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 92 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35936otherпанкейкиманджуавтоматизована лініятістоприготуваннянапівфабрикатиначинкакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів з начинками в м. Знам’янка Кіровоградської областіOther