Галети як складова сухих пайків для військовослужбовців з особливими вимогами до харчування - Корочкін, Дмитро Костянтинович; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2024)
У тезах розглядається використання галет у раціонах для військовослужбовців з особливими харчовими потребами. Підкреслюється важливість дотримання стандартів халяль, кошерності, вегетаріанства та веганства при розробці раціонів. Включення рослинних білкових концентратів та ізолятів розглядається як спосіб підвищення поживної цінності та дотримання етичних вимог до харчування.

The thesis addresses the use of hardtack in military rations for servicemembers with specific nutritional needs. It highlights the relevance of halal, kosher, vegetarian, and vegan standards in ration development. The inclusion of plant-based protein concentrates and isolates is considered as a way to improve nutritional value and meet ethical dietary requirements.
Keywords: харчування; білок; галети; сухий пайок; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; nutrition; field ration; hardtack; biscuits