Обґрунтування та розробка структури експертної системи підтримки рішень - Нигора, Володимир Миколайович; Ковальова, Наталія Ігорівна; Білецький, Ігор Миколайович (My University, 2011)
В статті запропоновані методичні принципи розробки структури експертної системи, прогнозування та прийняття технічних рішень.

In the articles offered methodical principles of development of structure of consulting model, prognostication and acceptance of technical decisions.
Keywords: експертна система; прийняття рішень; база знань; колективні знання; особисті знання; інтерфейс; користувач; діагностика; прогнозування; consulting model; making decision; base of knowledges; collective knowledges; personal knowledges; interface; user; diagnostics; prognostication