Ім’я бренду - як елемент взаємовідносин зі споживачем - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2011)
Досліджено особливості імен брендів продуктів харчування

The features of name brand foods
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; бренд; brand; ім’я; споживач; name; consumer