Основні виробничі функції системи антикризового управління підприємством - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2015)
Проблема антикризового управління відноситься до числа мало досліджених у вітчизняній економічній та управлінській науці. Це пояснюється тим, що тривалий час в українській науковій думці криза, як явище, не досліджувалась. The problem of crisis management is one of the few studies in the national economic and management science. This is because the long-term scientific thought in the Ukrainian crisis as a phenomenon not studied.
Keywords: кафедра фінансів; управління; прогнозування; маркетинг; management; prognostication; marketing