Герасименко, Тетяна Михайлівна2014-12-032014-12-032014Герасименко, Т. М. Статистичне дослідження процесу сушіння пивоварного солоду / Т. М. Герасименко // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 27 лист. 2014 р.– К. : НУХТ, 2014. – С. 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18978При виготовленні солоду його якість залежить від якості обраного сорту зерна та технології виробництва. Одним з методів управління складними об'єктами є статистичне управління та аналіз результатів. In the manufacture of malt quality is dependent on the quality selected corn varieties and production technology. One method of complex objects are statistical control and analysis of results.uk-UKстатистичне дослідженняпивоварний солодсушінняdrying servicesbrewing maltstatistical studyкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаСтатистичне дослідження процесу сушіння пивоварного солодуOther