Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичФурсік, Оксана ПетрівнаЄпішкін, Сергій Сергійович2024-11-132024-11-132022Використання карагенанів в технології варених ковбас / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, О. П. Фурсік, С. С. Єпішкін // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології вконтексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022р. – С. 153–154https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45741Передставлені результати дослідження карагенанів, як функціонального інгредієнта для виробництва ковбасних виробів.The results of the study of carrageenans as a functional ingredient for the production of sausage products are presented.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкарагенанигідроколоїдиварені ковбасиcarrageenanshydrocolloidsboiled sausagesВикористання карагенанів в технології варених ковбасOtherhttps://orcid.org/0000-0002-6591-0414https://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0002-8816-0388