Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду - Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна (My University, 2011)
Досліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.
Keywords: амінокислоти; зерно; солод; солодорощення; ферментація; толокно; цукри; amino acids; grain; malt; malting; fermentation; oatmeal; sugar; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства