Ємельянова, Ніна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена Володимирівна2013-03-282013-03-282011Ємельянова, Н. О. Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2011. - № 9. – С. 62–63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7110Досліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.otherамінокислотизерносолодсолодорощенняферментаціятолокноцукриamino acidsgrainmaltmaltingfermentationoatmealsugarкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваБіологічно активні речовини толокна та вівсяного солодуArticle