Використання інформаційних систем та електронних видань у процесі вивчення іноземних мов у ВНЗ - Чала, Катерина Михайлівна; Чернік, О. (My University, 2009)
В даний час в період швидкого інтегрування вітчизняної економіки в світове співтовариство, суттєво зростає потреба у всебічному розширенні знань та доскональному володінні іноземною мовою. Тому в навчальному процесі загострюються суперечності між зростаючим обсягом необхідної інформації, яку треба засвоїти студенту за обмежений термін часу, відведений на навчання, і існуючими традиційними методиками навчання. Це протиріччя може бути мінімізоване за рахунок інтенсифікації навчання з використанням сучасних інформаційних технологій.

At the present time of rapid integration of national economies into the international community, greatly increases the need for extensive growth in knowledge and thorough knowledge of the foreign language. Therefore, contradictions are intensifying between the growing volume of necessary information that students need to learn over time allotted for training, and the existing traditional methods of learning. The conflict can be minimized due to the intensification of training with the use of modern information technology.
Keywords: інформаційна система; вища освіта; інтернет; програми; information system; higher education; internet; programs; кафедра іноземних мов професійного спрямування