Сєдих, Кaмiлa Юрiївнa2023-04-182023-04-182023Сєдих, К. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва кукурудзяних пластівців на ПрАТ «Лантманнен Акса» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Каміла Юріївна Сєдих ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2023. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40229otherкафедра експертизи харчових продуктівсистема управління безпечністю харчових продуктівНАССРкукурудзяні пластівцінебезпечні факторикритичні контрольні точкиУдосконалення системи управління безпечністю виробництва кукурудзяних пластівців на ПрАТ «Лантманнен Акса» за ДСТУ ISO 22000:2019Other