Математична модель оптимізації розмірів виробу - Грищенко, Владислав Сергійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2019)
Задачі оптимізації є одніми з найпоширенішими задачами в процесі проектування виробів. За своєю сутністю проектування - це пошук технічних рішень, які відповідають технічним завданням і забезпечують оптимальні рішення.Optimization tasks are among the most common tasks in the product design process. At its core, design is a search for technical solutions that meet the requirements specification and provide optimal solutions.
Keywords: проектування виробів; оптимальне рішення; product design; optimal solution; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки