Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна2015-06-022015-06-022008Омельченко, К. Ю. Вплив ціноутворення на рівень прибутковості хлібопекарних підприємств / К. Ю. Омельченко // Економіка АПК. – 2008. - № 1. - С. 61-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20973Хлібопекарна галузь завжди знаходилася в центрі уваги суспільства. Насамперед цьому сприяє її незамінна роль як складової системи, в якій діє велика кількість економічних, соціальних та політичних чинників. Це зумовлене тим, що в цій сфері економіки зосереджені значні національні багатства, стратегічно-важливі для держави об’єкти та трудові ресурси.Зважаючи на той факт, що хлібопекарські підприємства не можуть працювати в умовах штучного стримування цін державними органами влади та перекривати всі витрати виробами здобними, кондитерськими тощо обрана тема є дуже актуальною. Baking industry has always been at the center of public attention. First of all this contributes its indispensable role as part of a system in which a large number of economic, social and political factors. This is due to the fact that in this area of the economy are considerable national wealth, strategically important for state facilities and human resources.Given the fact that baking enterprises can not work under artificial control prices by public authorities and cover all costs Flour, confectionery etc. chosen theme is very important.otherрентабельність хлібопекарних підприємствцінаціноутвореннярівень цінприбутковістьreturn on bakery enterprisespriceprice levelsprofitabilityкафедра економічної теоріїВплив ціноутворення на рівень прибутковості хлібопекарних підприємствArticle