Розвиток агрохолдингів у сільському господарстві Житомирської області - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Проаналізовано діяльність холдингів у сільському господарстві Житомирської області. Висвітлено переваги та недоліки інтегрованих структур та науково обґрунтовано пропозиції щодо перспектив їх подальшого розвитку.

The activity of holdings in the agriculture of Zhytomyr region was analyzed. The advantages and disadvantages of integrated structures are highlighted, and proposals regarding the prospects for their further development are scientifically substantiated.
Keywords: кафедра економіки і права; агрохолдинг; інвестиції; інновації (АПК); інтеграція; диверсифікація; прибуток; agricultural holding; investments; integration; diversification; profit