Різник, Анастасія ОлександрівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2024-06-272024-06-272024Різник, А. О. Перспективи використання закваски з вівсяного толокна у технології крафтових хлібних виробів / А. О. Різник, Т. А. Сильчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 58–59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43689Створення крафтової продукції є перспективною галуззю мікро-підприємництва, проте, враховуючи умови сьогодення, залишається низка проблем щодо ефективної діяльності вітчизняних виробників. Тому аналіз сутності проблем ринку хлібопечення та удосконалення теоретичних аспектів розвитку діяльності у сфері крафтового виробництва є актуаль-ним завданнямThe creation of craft products is a promising branch of micro-entrepreneurship, but, given the current conditions, there are still a number of problems with the effective operation of domestic producers. Therefore, analyzing the essence of the problems of the bakery market and improving the theoretical aspects of the development of activities in the field of craft production is an urgent taskukкафедра готельно-ресторанної справихлібні виробикрафткрафтова сировинахімічний складвівсяне толокнозакваскастартерхарчова цінністьбіологічна цінністьbread productscraftcraft raw materialschemical compositionoatmealstarternutritional valuebiological valueПерспективи використання закваски з вівсяного толокна у технології крафтових хлібних виробівThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957