Перспективи використання закваски з вівсяного толокна у технології крафтових хлібних виробів - Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2024)
Створення крафтової продукції є перспективною галуззю мікро-підприємництва, проте, враховуючи умови сьогодення, залишається низка проблем щодо ефективної діяльності вітчизняних виробників. Тому аналіз сутності проблем ринку хлібопечення та удосконалення теоретичних аспектів розвитку діяльності у сфері крафтового виробництва є актуаль-ним завданням

The creation of craft products is a promising branch of micro-entrepreneurship, but, given the current conditions, there are still a number of problems with the effective operation of domestic producers. Therefore, analyzing the essence of the problems of the bakery market and improving the theoretical aspects of the development of activities in the field of craft production is an urgent task
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; хлібні вироби; крафт; крафтова сировина; хімічний склад; вівсяне толокно; закваска; стартер; харчова цінність; біологічна цінність; bread products; craft; craft raw materials; chemical composition; oatmeal; starter; nutritional value; biological value