Рівномірне зрошення колон із регулярними насадками - Марценюк, Олександр Степанович (My University, 1996)
Висвітлено основні фактори, які впливають на розподіл і перерозподіл зрошувальної рідини по поверхні запропонованих регулярних насадок із зубчастими отворами, описано спеціально розроблену розподільну насадку.
Keywords: рівномірне зрошення колон; even irrigation of columns; розподільна регулярна насадка; distributive regular packing; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв