Кравченко, ТамараРоманов, Микола СергійовичЗубченко, Віктор СергійовичРоманова, Зоряна Миколаївна2014-09-262014-09-262014Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини / Тамара Кравченко, Микола Романов Віктор Зубченко, Зоряна Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 595-597.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16950Вода в пивоварінні завжди відіграє визначальне місце. Значення її якісного складу для пивоваріння визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту мікроорганізмів, органічних і неорганічних сполук. The water in the brewing always plays a decisive place. The value of the quality of the brewing determined that it is part of the final product, so it is important to satisfy the water requirements for advanced technical content of microorganisms, organic and inorganic compounds.uk-UKпідготовка водипивофізичні чинникиpreparation of waterbeerphysical factorsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкакафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густиниOther